Visbastilla Loempia's

Categorie: Vis - bijgerecht - Marokkaanse keuken

INGREDIËNTEN

1 pak loempiadeeg

2 uien (gesnipperd)

3 teentjes knoflook

3 paprika's (geel, rood & groen)

Peterselie & koriander (handjevol van elk)

2 citroenen (sap van 1/2 citroen)

± 750 g zeevruchtenmix

1 visbouillonblokje (optioneel)

Mihoen (1 pakje)

Zout & peper

Komijnpoeder

Kurkumapoeder

Paprikapoeder

Olijfolie

4 stukken witte vis naar keuze

1 zakje gepelde scampi's




INSTRUCTIES


  • Doe olie in de pan, bak de uitjes & knoflook, voeg de fijngesneden paprika toe, daarna de vis, zeevruchtenmix & kruiden.

  • Doe nu de bouillon erbij, laat doorbakken tot het gaar is. Op het laatste de scampi's en 1/2 citroensap toevoegen.

  • Breng de bouillon aan de kook & voeg de mihoen toe. Snij deze in stukjes & meng met de vis.

  • Laat het geheel afkoelen en doe het mengsel in een vergiet om overtollig water te verwijderen.

  • Vul dan de loempia's met het mengsel. Je kan de loempia's (rauw) invriezen als je er teveel hebt gemaakt.








  • © 2025 Soulfood. Alle rechten voorbehouden.
    Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
    Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin